OM BLI LYCKLIGARE

Vi ger dig verktyg för att bli lyckligare

Vi specialsyr program för dig som vill göra en förändring i livet och behöver stöttning på vägen. Kanske går du igenom en utmanande period (skilsmässa, separation, förlust), kanske önskar du byta bana i karriären, kanske längtar du efter att hitta mer av dig själv.

Men du vet inte hur?

Vi människor använder enbart 10 % av hjärnans kapacitet och de används till största delen åt att upprepa redan inlärda vanor och beteenden. Dessa inrutade mönster påverkar våra tankar, känslor, till och med våra hormoner.

Att vi så lätt fastnar i gamla vanor, tankar, känslor beror alltså på att hjärnan kör i dessa gamla, inrutade spår. Vilket gör det omöjligt att få nya resultat.

Vi behöver lära oss bryta dessa mönster och öva på att göra annorlunda för att få till bättre resultat.

Det tar minst 21 dagar att skapa nya nervbanor i hjärnan och cirka 66 dagar att befästa dessa nya vanor och tankesätt. 

Så det är egentligen inte så svårt att skapa positiv förändring, men det kräver lite tid, tålamod och rätt verktyg. 

Det hjälper vi dig med!

20210428_104727%20(1)_edited.jpg

GRUNDARE

Elin Kerola & Susann Gunnarsdotter Lampa 

Elin är entreprenör och coach med stor erfarenhet från den mansdominerade tech-branschen där hon bl.a. varit med och byggt upp en av Sverige mest använda mobilappar, som stöttar och coachar nyblivna föräldrar.

 

Sussie har jobbat som transformativ coach sedan 2002 och har hjälpt tusentals män och kvinnor genom åren att hitta sin inre kraft och mening. Sussie driver ett holistiskt hälsocenter tillsammans med sin man där de bl.a. erbjuder relations-coaching och par-transformationer.